Građenje uspešnog biznisa u gejming industriji je jako teško. Napraviti video igru koju će sa oduševljenjem igrati milioni korisnika, svakodnevno, je želja mnogih preduzetnika koji su i sami, jako često, pasionirani igrači. S druge strane, tržište video igara je ogromno! Iako su ga ranije uglavnom činili tinejdžeri, danas obuhvata najrazličitije korisnike i beleži eksplozivan rast.

Naš naredni meetup, zakazan za sredu, 30. avgusta sa početkom od 19.00, približiće svima koji rade na razvoju video igrara šta je potrebno da biste napravili uspešan biznis u gejming industriji, kao i svima koji tek razmišljaju o ulasku na ogromno i zahtevno tržište gemjinga šta ih čeka na tom putu. O temama na koji način napraviti i plasirati indie casual igru, koji su izazovi, neophodni ljudski i finansijski resursi, dobrim i lošim odlukama i poslovnim potezima, i naučenim lekcijama govoriće naša gošća Marija Ilić, suosnivačica kompanije Two Desperados i gejm dizajnerka.

Prijave za meetup otvorene su na linku: https://www.meetup.com/ICT-Hub-Meetup/events/242666496/

Marija je već više od 7 godina je u gaming industriji i ima preko 10 godina iskustva u vođenju tima. Strastveni je igrač video igara još od osamdesetih, tako da nije ni čudo što u Two Desperados timu kažu da je ona glavni razlog zašto su igrači “Wokaddicted”.

Inače, Two Desperados je tim koji se bavi razvojem igara od 2011. godine. Njihova prva F2P igra Woka Woka je broj 1 Zuma-style igra, sa preko 10 miliona igrača. Dostupna je na svim platformama: App Store, Google Play Store, Windows Store, Facebook i Amazon, a uskoro će se Woka Woka pojaviti i na kineskom tržištu.

Pozivamo vas na interesantan razgovor i druženje nakon meetup-a u našem novom prostoru Playground, kao i Devojačkom parku ispred.