Gost #37 ICT Hub Meetup-a biće content marketing stručnjak i šef za content domaćeg startapa Content Insights, Jon Wilks. Ne propustite 19.10. u Playground-u.

Jon Wilks je svoju karijeru započeo kao novinar u lifestyle magazinima u Japanu, a ubrzo je postao deo Time Out grupe magazina gde je doprineo građenju digitalnog identiteta kompanije. Na Bliskom istoku, Jon je Time Out Abu Dhabi pretvorio iz mesečnika u nedeljnik i bio ključna osoba za građenje uspešnog sadržaja i poslovnih strategija njihovog veb izdanja. Potom je prešao u Time Out Tokyo kako bi izgradio brend u Japanu. Tokom svojih novinarskih dana bio je deo inicijative građenja jednog od prvih londonskih content marketing odeljenja, a potom se pridužio Arena Media (koju je kupio Havas) kao glavni urednik. Neki od poslednjih konsultantskih angažmana vezani su za izradu content marketing i strategija za brojne UK brendove, uključujući The British Museum.

O tome zašto je content “kralj” sa Jon-om razgovaraće šef prodaje Content Insights-a, domaćeg startapa koji uspešno sarađuje sa najvećim svetskim izdavačima, upravo u domenu preformansi sadržaja koji plasiraju, Mario Krivokapić. 

LInk za prijave na Meetup stranici događaja: https://www.meetup.com/ICT-Hub-Meetup/events/244066612/ 

Meetup će biti održan na engleskom jeziku, a događaj će snimati naši prijatelji iz EduTv.