ICT Hub vas poziva ovog četvrtka, 9. novembra na prvi AgTech meetup u Playground-u, sa početkom u 18h. Naš gost biće Miloš Milić, CEO i suosnivač startapa Farmia i pionir u oblasti AgTech-a u Srbiji. Miloš će sa vama podeliti svoje bogato iskustvo o potencijalima srpske poljoprivrede za primenu novih tehnologija, svetske trendove u AgBiz-u, razvojni put njegovog startapa, kao i iskustva iz svetskh akceleratora na kojima je učestvovao.

Miloš je prvi specijalizovani sajtu u Srbiji za prodaju domaćih životinja Farmia, na kojem se spajaju proizvođači i kupci stoke pokrenuo još 2013. godine. Iza sebe ima 10 godina iskustva u 5 internacionalnih kompanija i osnivač je nekoliko startapa.

Ovaj meetup će poslužiti i kao dobra uvertira za prvi AgTech hakaton koji VIP Mobile organizuje u partnerstvu sa ICT hub-om od 17.-19. novembra. U razgovoru sa Milošem i predstavnicima ICT Hub-a, moći ćete da dobijete odgovore na razna pitanja u vezi sa temom hakatona. Više informacija o AgTech Hakatonu na stranici http://hackathon.icthub.rs

Svi zainteresovani za prvi AgTech meetup mogu se prijaviti na: