Nakon prve eSports konferencije – BEAST Conference , koju smo održali u martu ove godine, za sve gejmere i ljubitelje eSporta pripremili smo i prvi BEAST Session!

Beast Session je prvi u nizu meetup koji će se održati 16. septembra u prostorijama ICT Hub -ovog novootvorenog coworking prostora – Playground, sa početkom u 18h.

Posetioci će imati priliku da čuju Milana Dumića , mastera psihologije univerziteta u Finskoj i mentalnog trenera sa višegodišnjim iskustvom u radu sa sportistima i gejmerima. Milan je jedan od osnivača The Mental Clicka (TMC) , organizacije koja se bavi mentalnim treningom gejmera i eSports timova. On će podeiliti svoja iskustva predavanjem na temu eSports psihologije i mentalnog treninga.

Zatim sledi panel diskusija na kojoj će kroz uspešne lične primere, svoja iskustva podeliti Andreja Mahović, suosnivač kompanije Level 99, i Aleksandar Dinić , CEO startapa Good Game Arena, online platforme koja gejmerima omogućava da monetizuju svoja znanja i veštine, a koja je nedavno dobila investiciju ICT Hub Venture fonda u okviru prvog ciklusa investiranja u domaće startape. Oni će publici predstaviti šta se sve dešava u pozadini eSporta i na koji način oni doprinose njegovom razvoju.

Cilj BEAST Session-a je neprestana edukacija i umrežavanje eSport zajednice, ali i podsticanje razvoja eSporta u Srbiji i regionu, pružajući posetiocima priliku da da čuju različite aspekte ove industrije i da aktivno učestvuju u dijalogu sa našim sjajnim gostima.

Prijave za meetup su na sledećem linku i otvorene su do 15. septembra . Požurite jer su mesta ograničena!