Kada vam je poslednji put INAT bio od koristi u životu?

Da se razumemo, ne mislimo na bahatost, nepoštovanje tuđeg vremena i resursa, samodovoljnost. Mislimo na upornost da se istraje u inovacijama, sposobnost da se stvori preduzetnička vrednost, da kada niko ne veruje u vas budete još više motivisani.

Razmislite dobro, da li biste bili tu gde jeste sada da niste koristili ovaj dobri INAT da uspete u životu?

Ako je odgovor na ova dva pitanja da, čestitamo jer ispunjavate uslove da učestvujete na INAT samitu.

Šta je INAT samit i kakvu revoluciju donosi za našu IT zajednicu?

INAT samit je internacionalna konferencija o novim IT tehnologijama, e-poslovanju, digitalnoj trasformaciji i psihologiji uspeha. Druga po redu, ove godine se održava od 12 – 15. aprila i uključuje 25 govornika i preko 500 učesnika.

ICT hub nastavlja nakon uspešnog prošlogodišnjeg izdanja da podržava organizatore INAT samita i poziva vas na fantastični festival znanja, umrežavanja i odličnog provoda.

Imaćete priliku da provedete tri dana u društvu regionalne IT zajednice i kolega iz Hubspota US,  IBM US, Emersys-a, Mozilla, ex-Google, ex-Facebook, Tele Sign-a, Avisto, Delta Holding-a, IT konsultanata iz Ciriha, Tel Aviva, Njujorka, Londona i mnogih drugih.

Ne dajte da propustite ovu neverovatnu avanturu znanja i uspeha i obezbedite sebi kartu već danas.

Prijavom na sajtu do 15. marta  dobijate 3 karte po ceni 2, a za sve čitaoce našeg newsletter-a obezbedili smo last minute popust na sve kotizacije uz kod ICTHUBgoestoINAT, 97 evra po karti od 16. marta do 26. marta    

Pogledajte više informacija o INAT samitu i rezervišite vašu kartu već danas.