Uspeh se nalazi na drugoj strani straha od neuspeha

 

Nakon vrlo uspešno organizovanih Fuckup Nights događaja u Beogradu, gde je veliki broj posetilaca i učesnika imao priliku da čuje naučene lekcije onih koji su u biznisu pokušavali, pa i grešili, rešili smo da napravimo posebno izdanje događaja i naredni Fuckup Nights organizujemo u Zrenjaninu. 

Zašto Zrenjanin? Cilj nam je da sa više sadržaja i događaja približimo (potencijalnim) preduzetnicima van Beograda. Kako naši prijatelji iz Webiza u Zrenjaninu tradicionalno organizuju edukacije i konferenciju koji promovišu inovacije i preduzetništvo kao važne vrednosti, rešili smo da napravimo zajednički iskorak ka organizaciji događaja upravo u ovom gradu. 

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i   neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje Fuckup Nights događaji imaju širom sveta.

Fuckup Nights Beograd biće održan u četvrtak, 22. marta u  19.00, u lokalu Kafemat (Gimnazijska 12). Format događaja podrazumeva izlaganja govornika, u trajanju od 7 minuta, nakon čega slede pitanja publike.  Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučne lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.

Naši dragi govornici i dobrim delom sugrađani Zrenjaninaca, koji će na ovom događaju podeliti svoje priče i naučene lekcije su: Nemanja Divjak (Publitio), Đorđe Filipović (30Hills), Aleksandar Gvozden (ex LegalTrek), Igor Krivokapić (First Beat Media) i Ivan Mojisilović (Yanadoo).

Organizaciju događaja su podržali fondacija Friedrich Naumann, Webiz i banka Societe Generale Srbija, kao i medijski partneri Blic, Noizz i Netokracija. Ulaz na događaj je besplatan, a prisustvo je potrebno da potvrdite OVDE.