Mertup prijave OVDE

Posle nekoliko meseci dugog i napornog rada ste konačno uspeli da namolite potencijalnog klijenta da isproba vaš proizvod.  I šta sada?  Prepustiti se sreći i nadati se da će “sami” doneti odluku o kupovini? Ili, biti proaktivan, i dizajnirati free trial tako da sigurno dođe do kupovine vašeg proizvoda.

Nastavljamo da se okupljamo oko tema koje su relevante za najvažniju oblast razvoja poslovanja svakog startapa, a to je prodaja. U utorak 13.03. od 18:00 časova u Playground-u (Kralja Milana 10) organizujemo meetup na temu “Free trial kao alat u SaaS B2B prodaji”.

Ovaj meetup, kao još jedan u nizu uspešnih događaja na temu prodaje organizujemo u saradnji sa predavačem Mariom Krivokapićem. Za cilj ima da objasni osnove uspešno dizajniranog free trail-a, da ukaže na najčešće greške kao i da objasni šta uraditi kada, i posle svega, kupci kažu NE.

Mario Krivokapić je dugogodišnji prodavac, trener i coach sa preko 15 godina iskustva u prodaji. Sertifikovani je NLP practitioner, kao i coach Erikson College-a. Trenutno radi kao Head of Sales u Content Insights – Editoral analytics paketu namenjen online izdavačima.

Prisustvo meetup-u je besplatno, a Vašu prijavu je potrebno da potvrdite ovde.