Nakon prilika da ugostimo predstavnike globalno najaktivnijih akceleratora 500 Startups i Techstars, prenesemo iskustva naših startapa koji su prošli akceleraciju u 500 Startups, imamo priliku da približimo dragocena iskustva nekoga ko je prošao Y Combinator program akceleracije.

Posebno nam je zadovoljstvo da u ponedeljak, 16. oktobra kao gošću našeg meetup-a imamo dr Maju Zečević. Maja je osnivačica i CEO startapa Opionato, čija je misija da demokratizuje pristup informacijama u domenu plodnosti i očuvanja plodnosti.

Opionato je jedan od 1464 startapa koji je od 2005. godine dobio podršku, svima dobro poznatog akceleratora, Y Combinator, i to kroz poseban program koji pruža finansijsku podršku kompanijama koje su tek u fazi ideje ili izrade prototipa – The YC Fellowship Program.

Maja će ispričati šta je Opionato, čime se bavi kompanija, koji problem rešava i na koji način. Preneće nam svoja iskustva iz Y Combinator programa – kako je izgledao sam proces akceleracije, šta je očekivala i koliko je program imao uticaja na razvoj kompanije. Naravno, potrudićemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Link za prijave možete naći na Meetup stranici događaja: https://www.meetup.com/ICT-Hub-Meetup/events/244064373/

Broj mesta je ograničen, zato se prijavite asap!