Već je prošlo mesec dana od poslednjeg e-commerce druženja! U skladu sa željama velikog broja vas, nastavljamo sa pričom o marketingu, samo iz vizure novih ljudi i novih situacija. Čak trojica govornika će svoja iskustva podeliti sa vama 15.maja, od 18:30h, u ICT Hub-u!

Glavna tema će biti oglašavanje proizvoda i usluga na internetu, a prisutni će moći da čuju nešto više o nizu alata koji se mogu koristiti u svrhu poboljšanja internet prodaje. Kako vam mogu pomoći društvene mreže, a kako email marketing? Koliko prostora treba dati affiliate, a koliko content marketingu? Šta postižemo sa SEM, a šta ako koristimo samo jedan njegov deo – SEO? Koliko je bitna mobilna optimizacija i koliko truda treba uložiti u UX?

Svoje mišljenje na sve ove teme će vam dati Igor Radinović iz TakoLako, Ivan Dimitrijević iz IAB Serbia, kao i Ognjen Vuković iz Four Dots, a podeliće sa vama i konkretne slučajeve iz svoje prakse. Standardni članovi naše eComm ekipe – Zorana Milidrag i Marko Ilić – biće tu da moderiraju diskusiju.

Kao i u prethodnim prilikama, posetioci meetup-a će imati priliku da aktivno učestvuju u razgovoru, kao i da predlože teme o kojima bi želeli više da čuju na nekom od sledećih meetup-a u Playground-u.

Agenda:

18.30 – 18.45 Okupljanje

18.45 – 20.00 Predstavljanje i izlaganje govornika & otvorena diskusija

20.00 – 20.30 Druženje sa govornicima

Mesta su ograničena, pa vas molimo da se prijavite popunjavanjem ove forme. Vidimo se!

Ovaj meetup je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Huba kao deo projekta “Igralište inovacija”