Master Class sa Ljubom Youngblom

U četvrtak, 22. februara od 18h u prostorijama Playground-aLjuba Youngblom održaće predavanje na temu prilagođavanja i usavršavanja vašeg marketinga za američko tržište.

Ako želite da saznate kako da unapredite marketing za SAD tržište, sve je važnije poznavanje engleskog jezika. Međutim, za predstavljanje vašeg proizvoda ili usluge na američkom tržištu nije dovoljan osnovni nivo poznavanja jezika.

Kako bi vas publika percipirala tačno onako kako vi želite, jako je važan način na koji ćete opisati vaš proizvod prilikom promocije.

Dobrom promocijom možete zainteresovati i privući publiku i izgraditi kredibilitet.

Ljuba će predstaviti marketing nastup beogradskog startapa, Walking Belgrade, i kroz uređivanje i male promene objasniti kako bi to percipirala američka publika.

Za učešće na radionici potrebno je da svoju prijavu potvrdite na link-u. Mesta su ograničena.

O Ljubi Youngblom:

Na Stanfordu završio je smer za ineraction designer-a što spaja dizajn i programiranje u cilju da se razumeju dodirne tačke mušterije sa proizvodom.Razvija IOS aplikaciju (IOS3 operativni sistem) koju je gotovo ceo Bay area koristio kao pomoć pri javnom transportu.

Počinje da radi u Adaptive Path, pomaže korporativnim firmama da redizajniraju svoje usluge.
Najviše je radio sa bankama na razvoju novog sistema za prikupljanje informacija o klijentima i razradio je procese za korišćenje tih informacija na najbolji način. Redizajnirali su Customer Journey Map za banku i promenili skoro svaki proces vezan za odnos sa klijentima.

Sa prijateljem osniva Automatic Labs, iz kojeg su se razvile tri stvari: internet-connected adapter za kola i aplikacija koja ga prati i pomaže vozačima da upoznaju svoje vozilo bolje i dobiju sve informacije na vreme; platformu na kojoj ostali developeri nude svoje aplikacije za auto industriju i vozače, kao i operativni sistem za automobile, i prvobitni adapter postaje sastavni deo vozila uz platformu sa aplikacijom. Avgusta 2016. godine, proizvod prerasta u app framework koji se integriše u celu autoindustriju. Vozač dobija sve nepohodne aplikacije za svoje vozilo od osiguranja do kontrole i upravljanja. U junu prošle godine, firma je kupljena od strane SiriusXM, a Ljuba kao osnivač pregoravao je kroz proces akvizicije.