U ponedeljak, 23. oktobra od 18.00h centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije, ICT Hub uz podršku Delija, prostora za kreativno delovanje i No Limit Hub-a, centra za razvoj preduzetništva u oblasti inovacionih i informacionih tehnologija, organizuje master klas na temu “Kako da napravite i prodate odličan proizvod“.

 

Gost i predavač biće resident preduzetnik ICT Hub-a Omer Karatas, suosnivač i direktor prodaje startapa  SAASPASS. Radi se o kompaniji koja je locirana u San Francisku i uspešno posluje već 4 godine u domenu internet bezbednosti, radeći sa korisnicima poput kompanija Slack, Trello, Dropbox, Stripe i brojni drugih. 

Omer će podeliti svoja iskustva o građenju proizvoda koji mnoge kompanije vole, procesa građenja kompanije, šta je na tom putu posebno važno. Posebno ohrabrujemo sve učesnike da postavljaju pitanja – predstave svoj projekat i trenutne izazove na koje bi voleli da dobiju povratnu informaciju.

Master klas je besplatan za sve učesnike i biće održan u prostoru za kreativno delovanje Deli, u ulici Davidova 2a u Nišu.

Broj učesnika je ograničen, a učešće je potrebno da potvrdite OVDE do subote 21. oktobra.

ICT Hub master klas realizuje u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.