Da li imate jedinstvenu biznis ideju ili želite da naučite osnovne preduzetničke veštine? Povežite se sa najvećim evropskim tematskim inovacionim mrežama, naučite da razvijete biznis plan i da prezentujete ideju budućim investitorima.

EIT Health, EIT Raw Materials i EIT Food su zajednički pokrenuli Busines Ideas takmičenje da bi poboljšali međusektorski performans inovacija u EIT RIS zemljama i to u sledećim segmentima:

  • Hrana
  • Zdravlje
  • Sirovi materijali

Ukoliko budete odabrani, počećete sa dvodnevnim Business Planning Bootcamp-om, koji će obezbediti jedinstvenu sredinu gde će se ukrstiti industrije a primarni fokus biće na kvantitativnoj izgradnji biznis modela. Takođe ćete naučiti kako da počnete da gradite biznis: kako da kreirate tim, biznis procesi, organizacioni dizajn. Učesnici će biti odabrani na osnovu moći preduzetničke ideje koju poseduju, uticaja ideje na neki od segmenata i potencijala za rast.

Lokacije gde će se održati bootcamps:

Zagreb, Hrvatska – 4-5. maj 2018; ili

Budimpešta, Mađarska – 11-12. maj 2018; ili

Varšava, Poljska – 15-16. jun 2018.

Posle uspešnog takmičenja između Bootcamp-ova, dobićete stipendiju od 1000 EUR.

Dodatno elaborirajte biznis plan i steknite šansu da osvojite novčanu nagradu

Posle Bootcamp-a podnesite biznis plan i imaćete šansu za dalju edukaciju, posvećeno mentorisanje i takmičite se na Joint Pitch Finals za novčanu nagradu do 10.000 EUR.

Finalni rok za prijave je 31. mart 2018.

Pre nego što se prijavite, pogčedajte tematske Terms and Conditions platforme za registraciju OVDE.