Daktilograf Vas poziva na prezentaciju startapa “Daktilograf, prototipa speech to text engine-a nove generacije 20. Juna u prostorijama ICT Hub Playground-a, u ulici Kralja Milana 10 u 19 časova.  Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite na sledeću e-mail adresu: daktilograf@om3ga.org 

Kucanje teksta je dosadan i prilično naporan proces koji zakompanije znači trošenje novca, vremena i resursa. StartapDaktilograf je kreirao napredno tehnološko rešenjeprototipspeech to text softvera, koji gotovo trenutno pretvara govor u tekst. Rešenje je namenjeno medijima, novinskim agencijama, državnoj upravi, lokalnim upravama, pravosuđu, skupštinama, kompanijamasvima koji imaju svakodnevnu potrebu zakucanjem teksta. Prednost našeg rešenja u odnosu nakonkurenciju je jedinstveni algoritam koji nije isključivooslonjen na audio biblioteke, pa rešenje nije ograničenogovornim područjem (Srpski, Hrvatski, Crnogorski, Bosanski), kao ni brojem reči u predefinisanom rečniku. Budite sa nama u sredu 20. juna sa početkom u 19 časova u ICT Hub Playground-u , Kralja Milana 10, Beograd.

Na prezentaciji će govoriti Mirsad Hadžalić, direktor razvojaDaktilografa i startap aktivista, a posetioci će imati priliku da premijerno učestvuju u demonstaraciji rada prototipa.