Prijave otvorene do 10. aprila!

  

ICT Hub po prvi put na ovim prostorima pokreće novi program edukacije namenjen prodavcima u startapima i kompanijama koje imaju nov proizvod namenjen prodaji drugim biznisima. B2B Startup Sales je intenzivan i detaljan program sa više od 35 sati predavanja i mentorskih sesija, koji će vas odmah pripremiti za uspešnu prodaju.

Pred polaznicima je 8 modula kroz koje prolaze sve važne aspekte prodajnog procesa – od privlačenja pažnje, preko pridobijanja potencijalnih klijenata, izrade demo-a i kreiranja free trial-a, do zaključenja prodaje i potvrde uspešnosti od strane klijenta. Ovih 8 modula polaznici će slušati u okviru 4 jednodnevna treninga koji će biti održavani subotom, kako bi svi polaznici bili u prilici da redovno dolaze na radionice i posvete dovoljno pažnje i vremena radu na postavljanju prodajnog procesa za svoj proizvod.

Prvu generaciju polaznika programa činiće do 5 timova (do dva člana) i 10 pojedinaca koji žele da nauče tajne prodajnih strategija i tehnika i to od onih koji su i dalje u “borbenim rovovima” sa klijentima. Prema rečima Maria Krivokapića, direktora prodaje kompanije Content Insights, a ujedno i programskog direktora B2B Startup Sales programa, cilj je da vas program potpuno uvede u prodaju 21. veka, kao i da vam pruži neophodne alate potrebne da uspešno poslujete na internacionalnom tržištu.

“Nakon četiri generacije polaznika ICT Hub Startup programa i rada sa timovima koji žele da od ideje naprave kompaniju koja zna šta i kome prodaje, shvatili smo da sa startapima nemamo priliku da na strukturisaniji način radimo na tome kako da urede svoj prodajni proces. Cilj nam je da kroz buduće edukacije pružimo više specifične podrške razvoju poslovanja mladih biznisa, a počinjemo od najvažnije teme, a to je prodaja”, naglasila je Sandra Nešić, programska menadžerka ICT Hub-a.

Za sve polaznike prve generacije B2B Startup Sales programa obezbeđeni su posebni finansijski uslovi i pogodnosti plaćanja, a stipendije za dva izabrana startapa obezbedio je investicioni fond ICT Hub Venture.

B2B Startup Sales počinje 21. aprila, dok su prijave na zvaničnoj stranici programa otvorene do 10. aprila. Sve informacije o strukturi programa, predavačima, dinamici predavanja, ali i ostalim benefitima za polaznike takođe možete pronaći na  zvaničnoj stranici programa.