Svedoci smo da je proces digitalne transformacije istisnuo neke stare načine poslovanja, a otvorio put novim. Kako bi ostale konkurentne, kompanije se okreću novim poslovnim modelima, koji zahtevaju digitalizaciju celokupnog poslovanja, promenu organizacije i angažovanost svih sektora.

ICT Hub  organizuje seriju edukativnih radionica koje će pružiti mogućnost malim i srednjim preduzećima da se upoznaju sa konceptom digitalne transformacije, njenim uticajem na poslovanje, glavnim pokretačima i oblastima na koje se treba fokusirati kada je reč o upravljanju inicijativama za digitalnu transformaciju kompanija a na narednim radionicama fokus je na temi ”Kako ostati konkurentan u digitalnoj ekonomiji?”

Cilj radionica je da na temelju primera, kako globalno, tako i regionalno uspešnih kompanija, inspirišu mala i srednja preduzeća da dalje istražuju digitalnu transformaciju i uspostave kulturu inovacija u svom okruženju, kako bi osigurala sopstvenu konkurentnost i finansijski napredak.

Kome je radionica namenjena:

Bazične radionice su namenjene zaposlenima koji žele da se upoznaju sa brojnim mogućnostima digitalne transformacije, otkriju inovativne tokove poslovanja i unaprede svoje poslovne veštine. Radionice su osmišljene tako da odgovaraju poslovanju malih i srednjih preduzeća.

Razlozi da prisustvujete:

  • Unapredite svoje znanje i tehničke veštine u domenu digitalne transformacije i korporativnih inovacija.
  • Saznajte kako možete da, kroz implementaciju novih tehnologija i biznis modela, unapredite svoje poslovanje i ostanete konkurentni.
  • Upoznajte se sa znanjima i veštinama koje su Vam neophodne za uspešno upravljanje poslovnim procesima u digitalnom okruženju.

Učešće je potpuno besplatno!

U toku je prijavljivanje za radionce koje će se održati u Beogradu u prostorijama ICT Hub-a, ulica Kralja Milana 10, 07. 11. i 19. juna od 9-11h.

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA na kome se nalaze informacije o terminima održavanja radionica. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese na vojin.nikolic@icthub.rs ili putem telefona na +381 11 411 8881.

ICT Hub u saradnji sa svojim partnerima organizuje radionice digitalne transformacije u sklopu projekta „Playground of Innovation” koji je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodnu saradnju (USAID). Tokom dvogodišnjeg programa, ICT Hub će organizovati nekoliko ciklusa radionica širom Srbije sa ciljem da podstakne kompanije na digitalni, holistički način razmišljanja.