Zašto agilne metode?

Agilna metodologija se u industriji pokazala kao jedini način koji osigurava uspešno završen projekat. U 30Hills-u primenjujemo agilne i lean metodologije u svom poslovanju. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u svetu razvoja softvera, znamo koliko je važna agilna kultura. Prednost agilnih i lean metoda ogleda se pre svega u boljoj prioritizaciji aktivnosti, smanjenju rizika u poslovanju, porastu produktivnosti, boljoj organizaciji i većoj motivaciji timova.

Osim toga što želimo da doprinesemo kvalitetnijem i bržem razvoju domaćih startapova, verujemo da je razvoj mladih, umrežavanje, i međusobno pomaganje osnova društvenog napretka i inovacije. Odgovornost svakog pojedinca i organizacije jeste da doprinese društvu ono u čemu je najbolji.

Kome je trening namenjen?

Iako se u današnje vreme dosta može čuti i pročitati o lean i agilnim metodologijama, njihova primena je vrlo često nezadovoljavajuća. Trening je pre svega namenjen mladim preduzetnicima koji su nedavno započeli svoj biznis, i to onima koji su zainteresovani za bolju organizaciju svojih resursa. Dobrodošli su svi startapovi, što znači da ne moraju striktno biti u oblasti informacionih tehnologija. Poželjno je da na treningu učestvuju već oformljeni timovi, kako bi se što lakše i brže implementirala agilna metodologija rada.

Ako imaš tim i ako želite da unapredite svoje poslovanje i naučite kako da na najbolji način primenite agilne metodologije u okviru svog poslovanja, vaša prijava je više nego dobrodošla!

Drugi jednodnevni trening za 15 kandidata biće održan 14. avgusta u prostorijama Playground-a, novootvorenog centra ICT Hub-a, u ulici Kralja Milana 10 (ulaz iz Devojačkog parka). Vaše učešće možete da prijavite OVDE.

Prijave su otvorene do 07.08.2017.

O nama

30Hills je kompanija koja još od 2010. godine pruža usluge razvoja web i mobilnih aplikacija, UX i UI dizajna, analize podataka, kao i usluge projektnog menadžmenta. Partneri su nam i startapovi i korporacije. U poslednjih 7 godina, kroz agilne metodologije, lansirali smo preko 20 startapa širom sveta. Za startapove je posebno važno da mogu da se oslone na tim koji je posvećen razvoju njihovog proizvoda u periodu kada im je fokus pretežno na traženju investicija.

Takođe, korporacije sve više uviđaju značaj agilnih metodologija pre svega zbog rezultata koje daju. Agilnost podrazumeva pre svega veću produktivnost, a samim tim i brži i jeftiniji razvoj.

Osim toga što pomažemo drugim kompanijama u razvoju, razvijamo i sopstvene projekte. Jedan od takvih projekata je i Buildcon, aplikacija za menadžment u građevini u koju su investirali 500 Startups iz San Franciska, kao i Seedcamp iz Londona. Kroz Buildcon sarađujemo i sa kompanijama Strabag i Lafrage.

ICT Hub je centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija osnovan 2014. Osnovna misija ICT Hub-a je podrška tehnološkom preduzetništvu, kao i spajanje biznisa, tehnologija, inovacija i iskustava korisnika. ICT Hub je lansirao i prvi srpski privatni investicioni fond ICT HUB Venture, koji će u periodu 2017-2018. investirati u tehnološke startape u najranijoj fazi razvoja i razvio različite programe kako bi pomogao tradicionalnim kompanijama i korporacijama da na najbolji način dobru praksu i iskustva u radu sa tehnološkim startapima primene u svojim procesima inoviranja.